DİL DERNEĞİ İSTANBUL KİTAP FUARINDA

Derneğimiz, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle  gerçekleşen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına katılıyor.  Yurtiçi ve yurtdışından 820 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun yer aldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi -Büyükçekmece’de gerçekleşecek olan fuarda, dokuz gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinliklerinden oluşan 295 etkinlik ve 3000’den fazla imza günü düzenlenecek.

Kırmızı Kedi Yayınevince 10 Kasım Cuma günü Saat 14.45’de Interexpo Salonunda düzenlenecek olan “90 Yıl Sonra Bile Başyapıt: Söylev” başlıklı söyleşiye Dil Derneği Başkanı Sevgi Özel konuşmacı olarak katılacak.

Dil Derneğinin “Özgürleşen Dille Özgür Düşünce” başlıklı paneli 11 Kasım Cumartesi günü 12.15-13.15 saatleri arasında Büyükada Salonunda yapılacak. Paneli Sevgi Özel yönetecek. Konuşmacılar Ataol Behramoğlu, Feyza Hepçilingirler, Yaşar Seyman ve Ertuğrul Özüaydın

Onur konuğunun Kore, ana temanın “İyi ki Varsın Edebiyat” olduğu fuar on binlerce kitabı okurlarla buluşturacak.