Bursa’da Dil-Ekin Söyleşisi: ELİF YONAT TOĞAY İLE "ÇOCUKLAR, DÜŞLER, ÖYKÜLER"

Dil Derneği Bursa Temsilciliği Nisan ayını çocuklara ayırdı.

26 Nisan Cuma günü Misi Köyü’nde bulunan Nilüfer Belediyesi’ne ait Çocuk Kütüphanesinde gerçekleşen etkinliğe yazar Elif Yonat Toğay konuk oldu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi ile ortaklaşa yapılan etkinlikte konuk yazar ÇYDD Çocuk Kulübü üyeleri ile buluştu.

Elif Yonat Toğay çocuklarla tanışıp onlara “Bir Şeyler Yapmam Lazım” adlı kitabından bir bölüm okudu. Daha sonra çocuklar,  yazarın yönlendirmesi ile yeni öyküler oluşturdular.

Etkinlik sonunda kitaplarını imzalayan yazara Dil Derneği Bursa Temsilciliği tarafından teşekkür belgesi sunuldu.  Etkinlikten çok mutlu ayrılan çocuklar yazara sarılarak teşekkür ettiler.

• Elif Yonat Toğay
  • Etkinlikten-1