BURSA'DA 89. DİL BAYRAMI

24 Eylül 2021 Cuma günü saat 18.30‘da Nilüfer Kent Konseyi bahçesinde Nilüfer Ünver Özyanık’ın sunumuyla yapılan etkinlik Dil Derneği Bursa Temsilciliği, Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleşti.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve ulusal marşımızın okunmasının ardından açış konuşmalarını sırasıyla Nilüfer Kent Konseyi Metin Elal Okuma Grubu Başkanı Selma Çubukçu,  Dil Derneği Bursa Temsilcisi Pelin Yılmaz,  Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yaptı.

“89. Yılında Dil Devrimi” başlıklı söyleşiye Eğitimci Yazar Erhan İzgi ve Eğitimci Yazar Zeki Baştürk konuşmacı olarak katıldı.

Kutlama Eğitimci Şair Atilla Can’ın şiir dinletisiyle sona erdi.

• Etkinlikten
  • Selma Çubukçu