DİL DERNEĞİ ESKİŞEHİR KİTAP FUARINDA

TÜYAP’ın Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile ilk kez düzenleyeceği Eskişehir Kitap Fuarı 11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası - TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

150 yayınevinin katılacağı Eskişehir Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 60 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Altı gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde 200 yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Eskişehir Kitap Fuarına Dil Derneği de katılıyor. Kitapseverler derneğimize ayrılan bölümde yayınlarımıza ulaşabilecek.