DİL DERNEĞİ 24. İZMİR KİTAP FUARINDA

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan 24. İzmir Kitap Fuarı6-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) gerçekleşecek.

450 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek İzmir Kitap Fuarı,  yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Onur Konuğu Hidayet Karakuş

24. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu şair ve yazar Hidayet Karakuş olarak belirlendi. Fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleşilerde Hidayet Karakuş’un edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alınacak; aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlanacak.

Fuarda Dil Derneği

Dilseverler Dil Derneği yayınlarına derneğimize ayrılan bölümde erişebilecekler.

Ayrıca derneğimiz bir etkinlikle fuarda okurlarla buluşacak.

7 Nisan 2019 Pazar günü 19.15-20.00 saatleri arasında Konferans Salonu I’deki  “Yüzüncü Yılda Atatürk Devrimleri ve Dil” başlıklı söyleşiyi Dil Derneği İzmir Temsilcisi Gürsel Gezen yönetecek. Konuşmacılar Hidayet Karakuş, Sevgi Özel ve Ertuğrul Özüaydın.

Üyelerimizle, dilseverlerle buluşmayı diliyoruz.