TEMSİLCİLİKLERİMİZİN DURUMU

25 Mayıs 2015

Değerli Üyelerimiz,

Değerli Dilseverler,

Bildiğiniz gibi İzmir ve Bursa Temsilciliklerimiz ses bayrağımızı yıllarca bu kentlerde ve çevresinde dalgalandırdı. Ancak içinde bulunduğumuz dönemde yalnız temsilcilikler değil genel merkezimiz, dahası bizimki gibi aklın, bilimin ve sanatın doğrularına inanan tüm dernekler de özveriyle ayakta durmaktadır. İzmir’de temsilcilik görevini üstlenen Yazar Y. Bekir Yurdakul ile Bursa’da Yazar Hakan Akdoğan’ın öncülüğünde tüm üyelerimiz gönüllü birlikteliğin övgüye değer örneğini verdiler, özveriyle çalıştılar. Hem temsilcilerimiz hem de üyelerimizle yaptığımız değerlendirmeler sonucu yönetim kurulumuz, temsilcilikleri bir süre dinlendirme kararı almıştır.

Bu görevi özveriyle sürdüren Dil Derneği İzmir Temsilcisi Y. Bekir Yurdakul ile Bursa Temsilcisi Hakan Akdoğan’a ve bu iki kentte derneğimizi temsil eden bütün üyelerimize teşekkür ederiz. En kısa zamanda uygun koşullar oluşturarak yeniden örgütleneceğimizi üyelerimize ve dilseverlere saygıyla duyuruyoruz.

Dil Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Sevgi Özel