MAYIS 2022 - 411. SAYI
Yayın Yönetmeninden
Ertuğrul ÖZÜAYDIN

İKİ YER BİR ARA
             Hemen şuracıkta kısa kalmış akasya ağaçlarının arasında kıvrıla kıvrıla yukarılara doğru uzanan bir yol buldum. Bulduğum yolun beni ereğime ulaştıracak yol olabileceğini düşünüp yola girdim. Yol kenarını kuru otlar, devedikenleri sarmıştı. Günün içinden geçip giderken güneşin çevreyi her zamanki gibi özene bezene renklendirişini düşündüm. Ne büyük iyilikti dünyamız için ve şimdi bizim için. Günün gündüzün en çok sevdiğim saatleriydi. Dört bir yanımız ağaçlıktı. Sonradan dikildiği belli olan sedir ağaçları ahlatlar, alıçlar, yabani erikler arasında boy vermişti. Aşağıları yeşil yeşil bahçeler, çayırlar kaplamıştı. Nerelere gelmiştik? Geldiğimiz yerlere baktım. Uzaklığın, uzaklaşmışlığın verdiği huzur doluydu içim dışım.

Yazının tümü için tıklayınız:  Yayın Yönetmeninden

Yayın Yönetmeninden / Ertuğrul ÖZÜAYDIN

Dil Derneği 35 Yaşında: Her Zaman Mustafa Kemalce Düşünerek Yürüyeceği̇z / Sevgi ÖZEL

Toprağa Şiir Yazan Adam / Hidayet KARAKUŞ